Ashley Madison

Scris de EMMA STOCKTON

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
Ashley Madison Logo
  • Cel mai bun pentru conexiuni
  • Excelentă aplicație de întâlniri
  • Profiluri verificate

Cel mai bun site de dating discret

Dacă ești interesat să te întorci pe arena întâlnirilor, site-urile de întâlniri online sunt din ce în ce mai populare printre persoanele care caută dragostea. Cu toate acestea, unele site-uri de dating fac puțin cam dificilă găsirea persoanei preferate.

Unul dintre site-urile care se remarcă și care face ravagii pe internet este Ashley Madison. Fie că ești singur, atașat, divorțat sau cauți să experimentezi, Ashley Madison are ceva pentru tine.

Ashley Madison a luat naștere în 2001. Serviciul de dating a trecut prin suișuri și coborâșuri în spațiul de dating online.

În prezent, Ashley Madison este deținut de Ruby. Acesta este un rebranding de la site-ul Avid Life Media al foștilor proprietari. În plus, fondatorii săi sunt Darren J. Morgenstern. Site-ul se lăuda cu celebrul slogan denumit “Life is Short, Have an Affair” (Viața este scurtă, ai o aventură), iar numele site-ului este o combinație a celor mai populare nume de femei din America de Nord.

O caracteristică unică a site-ului de întâlniri este că este gratuit pentru femei. În plus, are o bază stabilită cu peste 60 de milioane de utilizatori. În plus, folosește un tonalitate fără a judeca pentru relațiile ocazionale.

Utilizatorii se pot aștepta să beneficieze de un design interactiv și intuitiv al site-ului lor. În plus, acesta oferă utilizatorilor opțiuni de plată discrete și anonime. De asemenea, procesul de înscriere durează doar câteva minute pentru noii membri.

Ashley Madison Romania

Caracteristici unice

Există o serie de caracteristici unice pentru utilizatori în ceea ce privește Ashley Madison. Mai jos este o detaliere a ceea ce vă puteți aștepta de la acesta.

Nu există reclame care să interfereze

Cea mai bună parte a utilizării acestui site este că nu veți fi sufocat de reclame pop-up enervante pe ecran. Prin urmare, aveți timp suficient pentru a face o conexiune semnificativă fără a pierde timpul.

Caracteristică Travel Man

Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, Ashley Madison vine cu o funcție esențială de călătorii. După aceea, puteți împărtăși planurile de călătorie cu până la 30 de femei și unde călătoresc acestea.

Partea de feedback

Utilizatorii pot clasifica profilurile altor membri. Prin urmare, puteți clasifica membri până la nouă arii pe site-ul Ashley Madison.

Caracteristică foto ascunsă

Cei mai mulți dintre utilizatori se tem adesea că alți utilizatori le pot accesa fotografiile de pe profilurile lor. Cu toate acestea, este posibil să încărcați și să modificați fotografiile pentru a evita să fie accesibile. Puteți alege să adăugați măști faciale sau să estompați anumite părți ale corpului.

Caracteristica Priority Man

Această funcție le permite utilizatorilor să își evidențieze profilurile în bara de căutare în zonele din apropiere. Prin urmare, obțineți un avantaj față de concurenții voștri.

Caracteristica Priority Mail

Poți trimite un mesaj cu statut prioritar cu ajutorul funcției de corespondență prioritară. Prin urmare, membrii de top vor primi mesajul tău în căsuța lor inbox. Ulterior, vei primi o chitanță de notificare dacă mesajul a fost citit.

Aplicație interactivă de dating

Ashley Madison folosește o aplicație de dating interactivă și intuitivă. Puteți descărca cu ușurință aplicația Ashley Madison, disponibilă pe Google Play. Aceasta este accesibilă pe diferite dispozitive din magazinele Android și iOS.

În plus, poți accesa toate funcțiile disponibile pe versiunea pentru desktop, la fel ca pe site-ul web. Poți naviga cu ușurință în aplicație, toate pictogramele fiind ușor de distins.

Ashley Madison are un proces de înregistrare gratuit. Va trebui să începi să completezi informații specifice, inclusiv numele tău de utilizator, adresa de e-mail, codul poștal, parola, statutul relației și data nașterii.

Gratuit pentru femei

Cea mai bună ofertă este disponibilă în cadrul sesiunilor gratuite pentru femeile interesate de bărbați. Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri care folosesc un model de abonament, Ashley Madison folosește un sistem de credit. Prin urmare, cu cât achiziționați mai multe credite, cu atât plătiți mai puțin. Există trei oferte de bază disponibile pentru utilizatori.

În primul rând, există planul de bază, care oferă utilizatorilor 100 de credite. Al doilea plan este cel clasic, care oferă până la 500 de credite. În cele din urmă, există planul de elită care oferă până la 1000 de credite. Abonarea la planul de elită vă oferă acces la Ashley Madison premium. Utilizatorii pot folosi 24 de ore de chat gratuit, plus un statut de bărbat prioritar.

AshleyMadison Review

Cele mai comune nemulțumiri

O reclamație majoră cu privire la acest site de dating se învârte în jurul protocoalelor lor de securitate a datelor. Aceasta își are rădăcinile în încălcarea anterioară a securității în 2015. Prin urmare, mulți utilizatori se simt nesiguri în legătură cu împărtășirea informațiilor lor personale.