Badoo

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Badoo Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Intalniri inclusive
 • Înregistrare gratuită

Ce este Badoo?

Înființat în 2006 de aceiași proprietari ca și Bumble, Badoo este un site de întâlniri sociale online cu o creștere extrem de rapidă, care se concentrează pe posibilitatea de a se alătura rapid și ușor unei comunități de persoane singure și de a cunoaște oameni noi. Site-ul se mândrește cu 60 de milioane de utilizatori activi lunar, cu o medie de 300.000 de noi înscrieri în fiecare zi. Badoo are peste 410 milioane de utilizatori din 190 de țări și este disponibil în 47 de limbi începând cu 2019. Astfel, o transformă într-o aplicație de dating cu adevărat globală. Badoo simplifică întâlnirea cu oameni noi, de la pagina de înscriere până la construirea unui profil.

Site-ul Badoo și aplicațiile de dating au caracteristici comparabile și sunt accesate cu aceleași credențiale de autentificare Badoo. În plus, durează doar aproximativ 10 minute pentru a te înscrie pe Badoo și a începe să cauți membri în zona ta.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
Badoo România

Întâlniri cu Badoo

Badoo Encounters este un joc care îți permite să cauți perechi. Această funcție afișează meciurile unul câte unul, fiecare intrare afișând fotografia utilizatorului, precum și informații personale incluzând:

 • Nume
 • Vârstă
 • Zi de naștere
 • Adresă de e-mail
 • Interese comune

People nearby

People Nearby, principalul instrument de căutare de pe Badoo, îți permite să localizezi alți membri. Poți restrânge căutarea pentru a vedea doar conturile noi sau conturile care sunt în prezent online.

Poți găsi diferite fotografii de profil în colțul din dreapta jos al paginii tale de profil. Acestea sunt imagini trimise de către utilizatorii prezentați. Prin achiziționarea de credite, poți obține ca fotografia ta să fie expusă, evidențiată.

Mesaje

Deoarece Badoo dating este un site de întâlniri gratuit, poți trimite mesaje oamenilor fără să te abonezi la funcții premium. Pentru a începe o discuție, postați doar un selfie. Poți începe o conversație cu alți utilizatori și chiar să le ceri o întâlnire odată ce ai o fotografie.

Badoo Live

În trecut, Badoo Live permitea membrilor să găzduiască un flux video live la care puteau participa toți membrii Badoo. Cu toate acestea, site-ul a anunțat înlăturarea funcției, deoarece dorea pentru clienții săi să se concentreze mai degrabă pe conexiuni decât pe transmisiuni în flux.

Site de întâlniri sau rețea socială?

Badoo este cel mai mare serviciu de dating care funcționează și ca o platformă de socializare. Designul său este similar cu cel al altor rețele sociale. Tabloul de bord, pe de altă parte, pare a fi un amalgam înghesuit, cu un design rudimentar.

Badoo este incredibil de ușor de utilizat și simplu de manevrat. Te poți autentifica în contul tău cu un singur clic. Meniul de pe bara laterală permite participanților să folosească mouse-ul pentru a accesa majoritatea funcțiilor sale. Badoo are un design simplu și o schemă de culori atractivă din punct de vedere vizual. Simplitatea platformei face ca utilizatorii să poată naviga mai ușor. În plus, nu există publicitate deranjantă, care să îi irite pe membri și să afecteze experiența generală a utilizatorului.

Quiz MBTI

După ce lansezi aplicația și creezi un cont nou. Apoi poți completa chestionarul lor și un simplu test de personalitate pentru a obține tipul tău MBTI. Poți citi despre tipul tău de personalitate pe îndelete. Badoo îți sugerează apoi parteneri potriviți pentru tine în funcție de tipul tău de personalitate. Trebuie doar să fii tu însuți. Deja ești exact ceea ce caută celălalt.

Costuri

Cele mai multe funcții suplimentare costă 100 de credite pentru fiecare utilizare. Funcția “De 3 ori mai popular” costă 250 de credite și activează simultan funcțiile “Fii în centrul atenției”, “Ridică-te” și “Extra Shows”. Așadar, folosind această opțiune, poți economisi 50 de credite!

Pentru început, Badoo este disponibil gratuit. Creditele Badoo trebuie achiziționate în pachete dacă vrei să folosești funcții premium.

Poți alege cât timp dorești să ai acces la “Super Puteri” care sunt oferite de Badoo Premium. Acest lucru va determina cât de mult trebuie să plătești pentru acest serviciu și cât de des vei fi taxat pentru el.

Abonamentul Premium Badoo se va reînnoi automat la sfârșitul fiecărei perioade de facturare, așa că anulează-l dacă nu-l mai dorești. Pentru a face acest lucru, dă clic pe pictograma Setări (rotița dințată), apoi derulează în jos până la secțiunea “Setări de plată” și dă clic pe Dezabonare.

Badoo Review

Neplăceri în legătură cu Badoo

Clienții care se plâng cel mai des de Badoo includ, de obicei, probleme legate de cărțile de credit, profiluri false și probleme legate de numerele de telefon.