JapanCupid

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
JapanCupid.com Logo
  • Faceți cunoștință cu persoane singure japoneze
  • Cont gratuit
  • Chiar și distribuția de gen

Dating pentru utilizatorii interesați de japonezi

Întâlnirile online oferă o mulțime de opțiuni. Acest lucru poate face dificilă decizia de a decide ce platformă de întâlniri să folosești pentru a cunoaște alte persoane singure. Unul dintre site-urile de întâlniri pe care s-ar putea să-l fi întâlnit este JapanCupid. Este un alt site conceput de Cupid Media.

JapanCupid este un site de dating de nișă care se adresează utilizatorilor interesați de japonezi. Site-ul nu se adresează doar persoanelor singure din țară, ci întâmpină și persoane singure din afara țării care doresc să întâlnească pe cineva de naționalitate japoneză. Atunci când folosești un site de nișă, ai putea economisi o tonă de timp, deoarece ai putea găsi instantaneu o persoană japoneză. Atât persoanele singure internaționale, cât și cele singure japoneze folosesc Japan Cupid pentru a se cunoaște, a se întâlni și chiar a se cupla.

Fiind o persoană interesată să se întâlnească cu un bărbat japonez, am decis să încerc și vreau să îți împărtășesc experiența mea. Nu există un proces strict de verificare, motiv pentru care am întâlnit câteva profiluri false. Dar, nu au existat reclame pop-up care să îmi strice experiența. O caracteristică notabilă care mi-a plăcut a fost capacitatea de a traduce mesajele.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
JapanCupid România

Simplu și ușor de utilizat

Primul lucru pe care oamenii vor să îl știe atunci când se gândesc să folosească o aplicație este ușurința în utilizare a acesteia. Am constatat că Japan Cupid este simplu de utilizat. Navigarea în aplicație și pe site nu ar trebui să fie o problemă. Platforma oferă chiar și opțiuni de limbă, ceea ce face ca experiența să fie și mai bună. Înscrierea în aplicație nu a durat mult timp. Am introdus pur și simplu informațiile mele și mi-am încărcat cea mai recentă fotografie pentru a mă asigura că voi găsi pe cineva interesat de felul în care arăt în prezent.

După ce îți creezi profilul, furnizând adresa de e-mail, poți căuta printre profiluri, filtrându-le în funcție de preferințele tale, cum ar fi profilul de membru, mediul cultural, data creării contului și aspectul fizic. Cum s-ar putea să începi cu o versiune gratuită, aceasta nu va face decât să te tachineze cu toate oportunitățile. Vei găsi o mulțime de persoane care sunt interesate să discute cu tine. Dar, în calitate de utilizator gratuit, nu vei putea să le trimiți mesaje decât dacă ei ajung să îți trimită primii mesaje. Astfel, am decis să mă abonez la abonamentul platinum.

Note de profil

JapanCupid se bazează pe personalitate și pe găsirea unei persoane cu care îți place să vorbești și de care ești atras. Există multe modalități prin care JapanCupid te ajută să te potrivești cu cineva pe care îl găsești interesant. Poți folosi algoritmul său avansat de potrivire pentru a restrânge rapid toate preferințele tale și a găsi profiluri care se potrivesc preferințelor tale personale.

Unul dintre lucrurile care mi s-a părut interesant la Japan Cupid este că are o funcție “Note de profil”. Aceasta a fost creată ținând cont de multe lucruri. Gândește-te la momentele în care te-ai potrivit cu unii care ți-au plăcut și mai târziu ți-ai dat seama că nu ți s-au părut la fel de interesanți și ai renunțat să te mai potrivești cu ei. Apoi, ai ajuns să realizezi câteva săptămâni mai târziu că îți place acea persoană, dar că nu mai poți vorbi cu ea. Aici este locul în care notele de profil sunt utile atunci când folosești JapanCupid. Acestea îți dau posibilitatea de a trimite din nou mesaje unei persoane dacă îți place de ea. În plus, poți folosi și un serviciu de traducere a mesajelor pentru a comunica cu cineva japonez care nu știe prea multă engleză.

JapanCupid Review

Plângeri despre JapanCupid

Deoarece JapanCupid este un site de întâlniri de nișă, se adresează doar persoanelor care sunt interesate de japonezi. Dacă nu ai niciun interes pentru japonezi, nu este potrivit pentru tine. Utilizatorii s-au plâns totuși că nu pot trimite mesaje gratuit și că a trebuit să se înscrie pentru abonamentul său scump. De asemenea, merită menționat faptul că aplicația se adresează utilizatorilor de Android. Prin urmare, utilizatorii de iOS vor trebui să găsească un alt site de întâlniri care să se potrivească sistemului lor de operare al smartphone-ului. În general, Japan Cupid face ceea ce se așteaptă de la el. Utilizatorii care găsesc japonezii atrăgători consideră că este opțiunea potrivită pentru ei.