Review la Site-ul de Dating Fdating

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Fdating.com Logo
 • 💘 100% free dating
 • 💘 International dating
 • 💘 Easy to use
Autor

100% gratuit online dating

În ultima vreme, întâlnirile online au devenit o normă. Indiferent unde ai locui, există șanse ca oamenii din jurul tău să apeleze la site-uri și aplicații de dating pentru a găsi dragostea sau pentru a se cupla. Unul dintre cele mai vechi site-uri web de care probabil ai auzit este FDating.com. Acesta susține că te ajută să te conectezi cu persoane singure din apropierea zonei tale și din întreaga lume.

Faptul că FDating poate fi folosit gratuit este ceea ce m-a atras. Am vrut să îl folosesc pentru a afla dacă merită să îl utilizez. Oferă mai multe caracteristici pe care nu te poți aștepta să le găsești pe multe site-uri de întâlniri. Dacă ești în căutarea unei întâlniri, s-ar putea să fie alegerea potrivită pentru tine. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni apelează la întâlniri online, ar trebui să iei în considerare utilizarea acestuia după ce citești recenzia mea.

Nu se poate nega faptul că să fi singur poate fi frustrant, motiv pentru care trebuie să-ți satisfaci nevoile apelând la întâlniri online. Iată experiența mea folosind FDating.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Fdating.com Screenshot

Utilizare

În ceea ce privește ușurința utilizării, FDating ar putea face mult mai mult. În momentul în care am intrat pe site, m-am întors în timp, deoarece site-ul părea că a fost proiectat în anul 2000. În ciuda faptului că nu este plăcut din punct de vedere estetic, nu ar trebui să ai nicio problemă de navigare. Oferă chiar și o funcție de căutare utilă și destul de detaliată. Fiecare profil are o fotografie mare pentru a te ajuta să determini cine este atractiv. Deoarece mesajele pot fi deschise într-o fereastră diferită, îți va fi ușor să trimiți mesaje la mai multe persoane în același timp.

Cu o bază de utilizatori activi care este răspândită în diferite țări, F dating este folosit și în prezent. Cu toate acestea, este important de menționat că nu are nicio aplicație mobilă. Utilizatorii sunt încurajați să scrie un rezumat pentru a atrage pe cineva. Dar, s-ar putea să ai probleme în crearea unui cont pe Fdating. Chiar dacă înregistrarea unui cont este rapidă, unele servicii de poștă electronică nu acceptă un e-mail de verificare de pe site. Astfel, unele persoane ar putea fi în imposibilitatea de a-și crea un cont.

Potrivirile pe Fdating.com

Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut la FDating este că îți permite să știi câți utilizatori există în orașul tău și în alte orașe. Atunci când efectuezi o căutare, vei vedea imediat numărul de utilizatori. Pe lângă asta, îți permite să știi și câte persoane îți vizitează profilul în ultima lună și ce profiluri au vizitat alți utilizatori. În plus, am reușit să aflu și când a fost ultima dată când fiecare utilizator s-a logat. Aceste informații au ajutat la îmbunătățirea experienței mele. Mai mult decât atât, am putut trimite oricâte mesaje am dorit utilizatorilor din întreaga lume, pur și simplu navigând către fiecare profil și trimițând un mesaj.

Când am vrut să trimit un mesaj, a apărut o fereastră nouă care îmi permitea să trimit fie un emoji, fie un text. Cu toate acestea, nu mi-a permis să trimit un videoclip sau o imagine. Mi-a plăcut faptul că mesajele mele primeau o bifă albastră dacă un utilizator le citea. Nu există nicio opțiune pentru a filtra persoanele în funcție de personalitatea lor. Din acest motiv, nu am avut altă opțiune decât să vizualizez toate profilurile pentru a-mi face o idee despre fiecare utilizator.

Costuri

Un lucru bun despre FDating este că este gratuit. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să cheltuiești niciun ban. Acum, trebuie să te întrebi cum își câștigă veniturile. O face prin plasarea de anunțuri pe site. Cu toate acestea, anunțurile nu sunt intruzive.

FDating.com Reviews

Neplăceri comune

Unele dintre plângerile împotriva Fdating includ faptul că site-ul nu are suficienți utilizatori. Dacă nu ai timp să aștepți și ai nevoie să găsești pe cineva cu care să te cuplezi, nu este opțiunea potrivită pentru tine. În general, am considerat că Fdating este un site destul de mediu. Nu are prea multe, mai ales că abia dacă există utilizatori. Prin urmare, ar trebui să folosești alte site-uri de întâlniri, cum ar fi eHarmony sau Badoo, deoarece acestea sunt mai utilizate.