Plenty of Fish

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Plenty of Fish Logo
  • LBGTQ+ prietenos
  • O mulțime de membri
  • Site de întâlniri de încredere

Lasă-te răsfățat pentru alegere și întâlnire cu Plenty of Fish

Intră în lumina reflectoarelor pe scena întâlnirilor cu Plenty of Fish, disponibil gratuit pe mobil și pe desktop. Întâlnește-te altfel și intra în direct cu această aplicație pentru Android/iOS.

Plenty of Fish, un serviciu canadian de întâlniri online, a fost fondat în 2003. Acesta este cel mai răspândit în Canada, România, Brazilia, Regatul Unit, Spania, România și Statele Unite ale Americii. Sediul central se află în Vancouver, iar principala sa sursă de venit este reprezentată de reclame și oferte de abonament premium.

Match Group este proprietarul Plenty of Fish, iar fondatorul și directorul general al acesteia este Markus Frind. Acesta a condus site-ul pe cont propriu până în 2008. Apoi, a început să angajeze din ce în ce mai mulți angajați, pe măsură ce site-ul și aplicația deveneau tot mai populare.

Caracteristici unice

Caracteristicile sale cele mai deosebite sunt faptul că există o gamă largă de conversații. Într-adevăr, poți contacta orice membru fără a fi nevoie să te potrivești sau să te abonezi. De asemenea, este gratuit pentru persoanele singure care au un buget limitat.

Încă o dată, unele caracteristici sunt disponibile pentru toți membrii fără a fi nevoie să te abonezi mai întâi. Când te conectezi, apare o fereastră pop-up “Who’s Chatting Now”, care dezvăluie numeroasele schimburi de mesaje care au loc în acest moment între ceilalți membri. Acesta se concentrează pe promovarea unor relații semnificative. Oferă, de asemenea, transmisiuni în direct și funcțiile “interacționează cu ceilalți

Plenty of Fish este o platformă de întâlniri care se potrivește multor persoane, inclusiv celor care preferă să fie de modă veche sau care preferă versiunea desktop. De exemplu, în afară de cei care optează pentru versiunile pentru iOS și Android, se adresează celor care doresc întâlniri de calitate fără a fi nevoiți să scotocească prea mult în portofel.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
PlentyofFish România

Utilizare

Disponibil din 2003, Plenty of Fish a reușit să supraviețuiască majorității revoluțiilor tehnologice până în era smartphone-urilor. Pe lângă versiunea sa pentru desktop, există și o versiune pentru Android și iOS. Câțiva ani mai târziu, au fost puse la dispoziție versiunile pentru iPad și Windows Phone.

Nu e complicat să te familiarizezi cu toate opțiunile și caracteristicile. De asemenea, este ferit de orice posibilitate de hărțuire, deoarece utilizatorii aleatorii nu pot trimite imagini prin mesaje pentru a evita orice schimb neplăcut. Există o monitorizare atentă în ceea ce privește filtrarea anumitor cuvinte și blocarea unor astfel de mesaje. Această caracteristică de securitate ajută la depistarea membrilor nepoliticoși și la promovarea conversațiilor respectuoase.

În plus, acest site de întâlniri oferă un ghid pas cu pas în timpul înscrierii, oferind sfaturi despre ce să incluzi în BIO și ce să eviți. Se ajunge chiar până la a te avertiza împotriva impulsului de a dezvălui prea multe informații personale. Cu toate acestea, interfața este foarte ușor de utilizat pentru toate categoriile de vârstă.

Test de personalitate

Plenty of Fish este una dintre puținele aplicații disponibile pe piață care permite tuturor utilizatorilor să contacteze orice alt membru fără a se potrivi în prealabil cu acesta.

În timpul procesului de înscriere, te vei confrunta în mod inevitabil cu o listă de întrebări despre preferințele tale personale printr-o listă de întrebări. De exemplu, aplicația vrea să afle mai multe despre ambițiile tale sau dacă conduci sau nu.

Costuri

O mulțime de funcții gratuite sunt disponibile fără a fi nevoie să te înscrii. Poți să îți creezi un cont gratuit și să discuți cu milioane de membri. Cu toate acestea, dacă cineva te place, de exemplu, nu ai altă opțiune decât să îți faci upgrade la versiunea premium pentru a afla mai multe.

PlentyofFish Review

Plângeri frecvente despre PoF

Bineînțeles, fiecare aplicație are punctele sale slabe. Pentru Plenty of Fish, pentru început, numărul nelimitat de mesaje gratuite înseamnă și un număr mai mare de utilizatori de spam care încearcă să te contacteze. De asemenea, nu poți să îți legi contul de alte aplicații, cum ar fi Instagram, de exemplu.

O altă problemă comună este faptul că apar numeroase reclame. Acest lucru vine mână în mână cu orice aplicație gratuită, care se numără printre puținele lor strategii de obținere a profitului.

Concluzie

Plenty of Fish are mai multe argumente pro decât contra din câte am văzut. Dacă vrei să te întâlnești simplu, dar practic, atunci este aplicația potrivită pentru tine. Este ușor de înțeles și, într-adevăr, există o mulțime de pești în această mare. După cum spune proprietarul Markus Frind, milioane de relații și căsătorii există astăzi datorită Plenty of Fish. Mai mult decât atât, mii de copii au rezultat din acest lucru.