Jdate

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
JDate Logo
  • Evrei singuri
  • Intalniri internationale
  • Profiluri verificate

Shalom

Nu este ușor să găsești dragostea în calitate de evreu singur. Având opțiuni limitate, este posibil să te lupți atunci când vine vorba de întâlnirile online. Puteți fie să-ți petreci timpul la o sinagogă, fie să speri să dai peste cineva care se întâmplă să fie evreu. Cu toate acestea, nu este nevoie să îți pierzi speranța, deoarece Jdate se adresează persoanelor singure evreice care caută să întâlnească pe cineva.

Pentru a te ajuta să-ți ofer informații despre Jdate, am decis să încerc aplicația. Site-ul/aplicația de întâlniri online a fost lansată în 1997 și continuă să funcționeze până în prezent. Dacă ții la credință și vrei să te asiguri că partenerul tău este evreu, Jdate te-a acoperit. Este una dintre cele mai bune aplicații de întâlniri bazate pe credință, cum ar fi Christian Mingle și Muz Match.

Nu numai că am găsit o mulțime de potriviri, dar m-am simțit foarte bine folosind aplicația. Oferă tot ceea ce ai putea avea nevoie. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre Jdate.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Jdate România

Design elegant

Jdate are o interfață de utilizator simplă și elegantă pe care mi-a plăcut să o folosesc. Toate potrivirile au fost aranjate și am reușit să găsesc tot ceea ce căutam. Profilurile oferă o mulțime de informații și există un sentiment de relaxare în aplicație. Astfel, te vei simți relaxat și nu vei experimenta stresul obișnuit care vine cu o aplicație de dating online precum Bumble sau Tinder.

Înscrierea la Jdate ca utilizator nou este foarte simplă. Poți crea un cont manual sau te poți înscrie folosind Facebook. Chiar dacă îți creezi un cont cu Facebook, nimic nu va fi postat pe Facebook. Cu toate acestea, ar trebui să optezi pentru opțiunea de e-mail. Va trebui să introduci numele tău, locația, ziua de naștere și sexul.

După ce ai oferit informațiile de bază, vei continua cu încă șapte pași. Utilizatorii trebuie să își partajeze fotografiile pentru a-și crea un cont. Dacă se constată că ai folosit o imagine falsă, contul tău va fi blocat. De asemenea, poți încărca mai multe fotografii pentru a atrage mai multe potriviri.

Potrivirile pe Jdate

Cel mai bun lucru la Jdate este că îți cere să împărtășești cât mai multe detalii despre personalitatea și trecutul tău. Potriviții sunt prezentați în fotografii Polaroid împreună cu numele, locația, vârsta, nivelul de credință evreiască, școala, înălțimea și procentul de potrivire. Poți chiar să îți sortezi opțiunile în funcție de utilizatorii noi, utilizatorii online, distanța și procentul de potrivire pentru a te asigura că găsești pe cineva care este cel mai compatibil cu tine.

Totul este foarte clar pe Jdate. Există multe single-uri evreiești uimitoare pe site. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că nu sunt atât de mulți evrei, pentru început, motiv pentru care nu te poți aștepta la aceeași cantitate ca la orice site important de întâlniri online care se adresează tuturor. Am constatat că fiecare profil era completat, având o fotografie și fiind activi.

Profilurile care sunt inactive sau care nu sunt utilizate sunt eliminate. Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că există multe opțiuni pe care le poți folosi pentru a găsi pe cineva cu care să te întâlnești, cum ar fi: conservator, hasidic, evreu cultural, ortodox și ortodox modern, precum și cei care doresc să se convertească. Pe lângă acestea, trebuie să menționezi și cât de des vizitezi sinagoga și dacă mănânci kosher.

Încercare gratuită și plan premium

Deși poți folosi versiunea de încercare gratuită pe Jdate, va trebui să te abonezi la planul lor premium pentru a folosi aplicația. Obținerea unui plan care durează mai mult timp tinde să fie mult mai ieftin. Cu toate acestea, depinde de tine să decizi cât timp vrei să folosești aplicația. Trecerea la opțiunea premium oferă multe facilități, cum ar fi posibilitatea de a accesa fotografiile utilizatorilor, de a trimite mesaje membrilor plătiți, de a citi chitanțele, de a naviga în mod anonim, de a vedea cine îți vizitează profilul și de a găsi utilizatori care te plac.

Jdate Review

Reclamații despre Jdate

Singura nemulțumire față de Jdate este că este conceput pentru evreii singuri sau pentru cei interesați să se întâlnească cu un evreu singur. Este cel mai important site de întâlniri pentru persoanele singure evreice. Milioane de oameni folosesc site-ul și mulți dintre ei au avut succes. Deoarece aplicația de dating este ușor de utilizat, poți fi sigur că te va ajuta să găsești un evreu singur în cel mai scurt timp.