Raya

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Raya the App Logo
  • Privat și pe bază de membru
  • Doar pe iOS
  • Acțiune limitată

Matchmaking exclusiv

Nu este ușor să găsești partenerul perfect. Probabil că ai standarde ridicate. Astfel, Tinder sau Bumble s-ar putea să nu îți convină. Aici intervine Raya. Aproape toată lumea a auzit cel puțin de ea, deoarece este folosită de milionari și celebrități care caută o șansă la dragoste.

În plus, aplicația tinde să fie destul de secretoasă și promovează exclusivitatea. Timpul său de așteptare poate fi destul de lung. Cu toate acestea, este ceea ce îi adaugă farmec, deoarece nu este pentru toată lumea. Fiind o persoană care a folosit câteva platforme de dating online, am decis să mă înscriu și să o încerc.

Raya se adresează persoanelor singure cu un nivel de educație ridicat sau cu realizări, care își doresc un partener de viață. Este potrivit pentru cei care pot aștepta puțin pentru a găsi pe cineva și nu se grăbesc foarte tare. Creat în 2014, Raya a luat cu asalt lumea întâlnirilor online.

Aplicația a fost perfect concepută ca o cină intimă. Vedetele și influencerii se pot baza pe Raya pentru a începe o conversație și a se îndrăgosti. Printre celebritățile care au fost raportate că au folosit aplicația se numără Owen Wilson, Sharon Stone, Ben Affleck, John Mayer, Harry Style și chiar Channing Tatum.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Raya România

Utilizarea aplicației Raya

În ceea ce privește ușurința de utilizare, am constatat că Raya este unică. Cu toate acestea, este ușor de utilizat. Interfața generală a utilizatorului nu seamănă deloc cu aplicațiile obișnuite. Deși este ușor să te înscrii în aplicație, aceasta tinde să fie foarte exclusivistă și nu acceptă pe toată lumea. Va trebui să aștepți destul de mult timp pentru a fi aprobat dacă îndeplinești criteriile. Ar putea varia de la o săptămână la chiar luni. Dar, dacă ești celebru pe Instagram, acest lucru ți-ar crește șansele de a fi acceptat.

Dacă cunoști pe cineva care folosește Raya, acesta ar trebui să te poată recomanda și să îți permită să treci de cerințele stricte. Prestigioasa platformă oferă câteva caracteristici odată ce ai fost aprobat. Va trebui să răspunzi la o mulțime de întrebări în timpul procesului de aplicare, cum ar fi obiectivele tale de viață, preferințele tale în materie de întâlniri și multe altele, pentru a determina dacă ești potrivit pentru aplicație sau nu. După ce ai fost aprobat, poți alege dacă optezi pentru modul de lucru sau pentru modul social. Modul de lucru îți permite să găsești utilizatori din industrie, în timp ce, modul social îți permite să te întâlnești și să îți faci prieteni.

Obținerea apobării de către comitet

Raya dispune de un algoritm pentru a se asigura că utilizatorii găsesc perechea perfectă. Dar, mai întâi va trebui să fii acceptat de către comitetul său anonim. Un număr de cel puțin 5.000 de urmăritori pe Instagram este considerat minimul necesar. Va trebui să te conectezi la Instagram-ul tău pentru a fi aprobat. Algoritmul va fi influențat de prezența ta online și va verifica chiar dacă vreun membru Raya te urmărește deja pe Instagram. Trebuie să înțelegi că Raya se concentrează mai mult pe faima și pe statutul tău decât pe personalitate.

Costuri

Chiar dacă oricine se poate înscrie gratuit la Raya, va trebui să plătești echivalentul a 9,999 USD în fiecare lună, odată ce ai fost aprobat. În caz contrar, nu vei putea utiliza deloc aplicația, chiar dacă ești acceptat să o folosești. Prin urmare, trebuie să fii pregătit să îți cheltuiești banii.

Raya Review

Critici despre Raya

Principala nemulțumire față de Raya este că tinde să fie foarte exclusivistă și că este dificil pentru o persoană obișnuită să fie acceptată. Faptul că există un comitet implicat în aprobarea ta face ca aceasta să fie o opțiune dificilă, spre deosebire de alte site-uri de întâlniri care oferă acces instantaneu.

Dacă nu ai un număr mare de urmăritori pe Instagram, vei avea probleme în a fi acceptat. În plus, ar fi puțin probabil să găsești o mulțime de utilizatori dacă nu locuiești într-un oraș mare, precum Los Angeles sau New York. Dar, trebuie să menționez că utilizatorii de pe Raya sunt atractivi și au realizat multe în viața lor. Prin urmare, dacă ai deja mulți urmăritori pe Instagram, ar trebui să te gândești să îi dai o șansă. Dar, aplicația nu este pentru cei care caută sex ocazional sau pe cineva care are aceeași personalitate ca și ei.