Mingle2

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Mingle2 Logo
  • Rată mare de potrivire
  • Excelentă aplicație de întâlniri
  • Întâlniri gratuite

O mulțime de membri

Nu există multe aplicații de dating simple și ușor de utilizat. Deși poți folosi Tinder sau Bumble, poate ai vrea să încerci un alt tip de site de întâlniri online. Aici intră în scenă Mingle2. Este o aplicație de dating gratuită pe care o poți folosi și poți decide dacă să optezi pentru opțiunea premium sau nu.

Creat în 2008, Mingle2 susține că este unul dintre cele mai bune site-uri de întâlniri. Acesta pune la dispoziție un număr mare de persoane singure care sunt dornice să se întâlnească cu cineva. Dacă ești în căutarea unei întâlniri rapide, ar trebui să te gândești să îl folosești. Baza sa de membri continuă să crească. Astfel, te poți conecta cu nenumărate persoane singure pentru a găsi pe cineva care îți place foarte mult în zona ta.

Discută cu membrii despre dorințele și interesele tale pentru a stabili dacă aceștia sunt sau nu potriviți pentru tine. Când am folosit site-ul, am primit o mulțime de mesaje. Chiar dacă nu folosești o poză de profil, dar ți-ai completat informațiile, alți membri te vor contacta pentru ca să își încerce norocul.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Mingle2 România

Potrivirea compatibilității

Mingle2 are o interfață de utilizator ușor de utilizat. Nu am întâmpinat nicio dificultate în utilizarea site-ului. Oferă mai multe caracteristici unice pe care nicio altă aplicație nu le oferă. Poți profita de potrivirea compatibilității sale. Deoarece Mingle2 este compatibilă cu dispozitivele mobile, nu ar trebui să ai probleme în a o utiliza pe smartphone-ul tău. Este concepută pentru persoanele care sunt mereu în mișcare.

Indiferent dacă folosești aplicația pentru Android sau iOS, vei descoperi că interfața lor este destul de asemănătoare. Atunci când utilizezi pentru prima dată aplicația, vei da peste diverse categorii și poți alege una care se potrivește preferințelor tale. Apoi, vei da peste nenumărate persoane singure din zona ta. Poți restrânge zona sau poți introduce prenumele în bara de căutare pentru a găsi pe cineva cu care să te conectezi și să-l cunoști mai bine.

Pentru a îți crea un cont, va trebui să furnizezi toate informațiile tale, inclusiv un titlu atractiv care să stârnească interesul utilizatorilor. De asemenea, poți folosi o mulțime de imagini pentru a ieși în evidență. Depinde de tine să decizi de ce sex ești atras. 

Sistemul de căutare a partenerilor

Deoarece Mingle2 îți cere să creezi un profil detaliat, acesta îi ajută pe ceilalți utilizatori să își facă o idee despre tine. Deși nu trebuie să incluzi o fotografie, aceasta îți permite să atragi mai mulți utilizatori care să fie interesați de tine. Când vine vorba de găsirea unor potențiale perechi, Mingle2 are un sistem de căutare a perechilor care face toată treaba pentru tine. Acesta se asigură că sunt afișate doar conturile compatibile. De asemenea, poți căuta utilizatori în funcție de personalitate, locație, stil de viață și interese. Acești factori îți vor permite să te potrivești cu alți utilizatori, astfel încât să găsești persoana potrivită.

Încercare gratuită și costuri

Pentru a începe cu Mingle2, te poți alătura perioadei de încercare gratuită, care durează șapte zile. Aceasta îți va permite să decizi dacă este sau nu opțiunea potrivită pentru tine. După ce te-ai înscris pe site-ul de întâlniri online, poți începe să trimiți mesaje altor persoane singure pentru a căuta pe cineva care dorește același lucru ca și tine. Dacă îți place Mingle2, poți trece la un premium. În caz contrar, contul tău se va închide după ce se încheie perioada de probă gratuită.

Mingle2 Review

Plângeri comune despre Mingle2

Există destul de multe plângeri pe care utilizatorii le au împotriva Mingle 2. Utilizatorilor nu le place faptul că trebuie să se aboneze la un plan premium după ce se termină perioada de încercare gratuită. În caz contrar, ei trebuie să o ia de la capăt. În ceea ce privește potrivirea compatibilităților, aceasta tinde să fie un pic prea eficientă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să discuți doar cu o singură persoană și să nu cunoști altele.

În general, Mingle2 este o aplicație de întâlniri online care oferă o platformă excelentă pentru a cunoaște alte persoane singure. Este ușor de utilizat și de navigat odată ce te obișnuiești cu ea. În plus, oferă multe caracteristici care îți permit să găsești persoana potrivită. Dacă nu îți place Mingle2, poți oricând să încerci alte site-uri de întâlniri online. Totuși, merită încercat.