Site-uri de Dating BBW Plus – Size

Plus Size BBW Dating

 

Autor

Pe unele site-uri de întâlniri, dimensiunea este doar o valoare numerică. Pe măsură ce tot mai multe femei îmbrățișează pozitivismul corporal, un număr tot mai mare de site-uri de întâlniri apar pentru a celebra acceptarea corpului în forma sa naturală și pentru a intra în contact cu persoane care au aceeași talie.

Serviciile de întâlniri cu persoane de talie mare nu sunt un fenomen nou; de fapt, această dorință există de mult timp și este extrem de răspândită. Unii oameni aleg să se întâlnească cu bărbați (și femei) plus-size în detrimentul altora pentru că îi consideră mai atrăgători, la fel cum ție ți-ar putea plăcea cineva cu ochii albaștri sau cu părul blond. Din fericire, numeroase servicii de întâlniri Plus-size pot ajuta aceste persoane să se conecteze și să găsească întâlnirile și relațiile ideale.

⭐Cele mai bune site-uri de dating pentru BBW în Romania

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
4
Academic Singles Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Cea mai bună funcție de potrivire
 • 💘 Ieftin
5
Ashley Madison Logo
 • 💘 Cel mai bun pentru conexiuni
 • 💘 Excelentă aplicație de întâlniri
 • 💘 Profiluri verificate
6
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Cel mai mare site de întâlniri pentru adulți
 • 💘 Membri verificați
 • 💘 Încercare gratuită

Noțiuni de bază cu întâlnirile online

Întâlnirile online pot fi o modalitate excelentă de a întâlni potențiali parteneri, dar începutul poate fi dificil. Înainte de a te înscrie pe orice site, asigură-te că acesta oferă servicii care se potrivesc cerințelor tale. Dacă ai forme mai mari, asigură-te că site-ul la care urmează să te înscrii se adresează în primul rând persoanelor ca tine.

La început, întâlnirile online pot părea descurajante. Există numeroase posibilități de site-uri, iar fiecare dintre ele are propriul pachet de prețuri, cu avantaje diferite, public țintă și instrumente de site web. Asigură-te că ai suficiente informații despre întâlnirile online. Înainte de a te decide să te înscrii pe un site, gândește-te la următoarele:

 • Câți bani ești dispus să plătești în fiecare lună.
 • Care servicii sunt cele mai valoroase pentru tine, conversația online sau schimbul de imagini?
 • Ce fel de reglementări și măsuri de securitate ale site-ului web sunt importante pentru tine.
 • Ce fel de relație cauți.

Reține că majoritatea site-urilor de matrimoniale îți permit să vezi potențialele perechi fără să te taxeze, dar trebuie să te abonezi dacă vrei să discuți și să folosești platforma fără limite. Taxa de abonament lunar variază în funcție de site-urile diferite.

Dacă știi deja și ai pus în practică informațiile de mai sus, te poți numi expert. Poți începe imediat să cauți dragostea pe orice site de întâlniri.

Profilul tău

Zoosk

Când vine vorba de a te adăuga și de a crea un profil, toate site-urile și aplicațiile de dating cer aceleași informații: vârsta, numele, locația, o fotografie, un mic paragraf despre tine și dacă ai vreo dependență, cum ar fi fumatul. Dincolo de asta, este un pic de un joc de ghicit. Unele aplicații, cum ar fi Tinder, dau prioritate imaginilor în detrimentul personalității. Altele, cum ar fi Zoosk, pun atât de puține întrebări, încât rămâi să te întrebi ce se folosește pentru a te împerechea cu cineva ca și tine (plus-size).

E timpul să te conectezi

După ce ai furnizat toate informațiile necesare despre tine și ai plătit taxa de abonament pe unele aplicații sau site-uri românești de dating , poți intra în bazinul de întâlniri. Fiecare aplicație are o manieră unică de a-ți exprima interesul. Unele aplicații și site-uri îți permit să faci cu ochiul unui alt utilizator în mod gratuit, în timp ce altele îți vor permite să trimiți un mesaj gratuit. Atunci când ambii utilizatori se plac reciproc pe majoritatea aplicațiilor de dating, chat-ul este, de obicei, gratuit. Cu toate acestea, utilizatorii gratuiți sunt limitați la un anumit număr de like-uri pe zi. În unele cazuri, ți se va percepe o taxă pentru a intra în contact. Dacă nu ești pregătit să te exprimi verbal, unele aplicații îți vor permite să trimiți monede potențialilor parteneri, contra cost.

Păstrarea legăturii

Toate site-urile de întâlniri oferă atât aplicații pentru iOS, cât și pentru Android. Cu toate acestea, majoritatea au și o versiune pentru desktop. Designul pentru smartphone poate fi puțin diferit de cel pentru desktop. Dacă totul merge bine și vrei să te întâlnești cu cineva pe care l-ai cunoscut pe site, poți face schimb de numere de telefon și aranja o întâlnire. Dacă individul ți se pare periculos și trebuie să întrerupi comunicarea, toate aceste aplicații și site-uri îți permit să interzici și să raportezi utilizatorii care nu au observat. În plus, acest lucru nu te va ajuta doar pe tine, ci și pe alți utilizatori care sunt mai susceptibili să cadă în același pericol.

Tinder

Tinder

Tinder este o aplicație de rețele și de întâlniri online bazată pe locație. Poți “glisa spre stânga” sau spre dreapta pentru a aprecia sau urî profilurile altor utilizatori, care prezintă o fotografie, o scurtă biografie și alte lucruri care îi interesează. Înainte de a putea face schimb de mesaje cu persoana care vă place pe Tinder, trebuie să “swipezi la dreapta” pe profilul acesteia, iar ea trebuie să facă același lucru pe profilul tău.

Intră în joc cu Tinder

Nu contează dacă ești în căutarea dragostei, a unei întâlniri sau pur și simplu a unei conversații ocazionale atunci când vine vorba de aplicațiile de dating. Vrei să descoperi o aplicație care să ți se potrivească. În plus, nu este întotdeauna alb și negru atunci când cunoști oameni noi. Tinder te poate ajuta, oferindu-ți funcții care fac mai ușoară întâlnirea online.

După ce ai descărcat și instalat Tinder, este timpul să te pregătești să cauți și să comunici cu partenerii tăi. Pentru a începe cu Tinder, trebuie mai întâi să îți creezi un cont prin aderarea la Facebook și să decizi ce detalii să imporți din contul tău de Facebook în profilul tău Tinder. De asemenea, ți se va cere să îți confirmi numărul de telefon. Apoi, va trebui să adaugi manual orice informație nouă la profilul tău, cum ar fi imagini suplimentare.

Cum să te promovezi

Totul se rezumă la pozele tale pe Tinder. Unii oameni pot face fotografii măgulitoare și își cunosc unghiurile aproape prea bine. Încearcă să publici fotografii care arată cea mai bună versiune a ta, cum ar fi aspectele bine conturate, încrezătoare și fascinante ale personalității tale. În plus, cel mai bine ar fi să scrii o biografie intrigantă despre tine, inclusiv lucrurile care îți plac, lucrurile care te fac fericit și hobby-urile tale.

Arată clar că ești abordabil. Evită să publici prima poză cu tine alături de o persoană de sex opus, deoarece acest lucru ar putea determina unele persoane să creadă că persoana din fotografie este genul sau partenerul tău. Nu uita că vrei să cunoști oameni diferiți, nu doar persoane care arată într-un anumit fel.

Primul mesaj

Cu deschiderea Tinder, creezi un răspuns emoțional. Dacă deschiderea ta îl face pe individ să simtă ceva, ai creat o conexiune instantanee, ceea ce crește probabilitatea ca persoana respectivă să își facă timp să îți răspundă. Dacă crezi că există o conexiune, poți face planuri pentru a te întâlni cu persoana respectivă. Cu toate acestea, poți folosi un apel telefonic normal sau un simplu SMS pentru a stabili o întâlnire.