10 Moduri De a-l Ajuta să Reziste Mai Mult în Pat

Autor

Nu este un fenomen nou faptul că bărbații pot obține orgasmul mai ușor decât femeile și, de asemenea, ejaculează mult mai repede. În general, este nevoie de douăzeci de minute pentru o femeie și de cinci minute pentru un bărbat pentru a ajunge la același nivel de excitare.

Ejacularea prematură este cea mai frecventă tulburare sexuală la bărbații sub 40 de ani. Acest lucru înseamnă că există o mare probabilitate să o fi experimentat în relația ta deja acest lucru. Dar există modalități de a-l ajuta să reziste mai mult timp, iar noi am adunat pentru tine cele mai bune 10 sfaturi pentru a te salva!

1. Poziții Diferite

Position

Schimbarea poziției sexuale în timpul actului sexual îl ajută, de obicei, să reziste puțin mai mult timp, având în vedere că este întreruptă acțiunea și în acest mod poate lua o scurtă pauză de la tensiunea creată. Prin urmare, asigurați-vă că vă schimbați după câteva minute poziția și că variați între trei sau patru poziții diferite.

2. Concentrează-te pe mișcări înainte și înapoi

Front and backwards

Dacă te concentrezi pe mișcările lui înainte și-napoi în timpul penetrării în loc de mișcări simple de intrare și ieșire și variezi între cele două tipuri, îl ajuți să poată rezista mai mult timp și va fi mai confortabil pentru tine. În acest fel, ai parte atât de stimulare clitoridiană, cât și de penetrare în același timp, o combinație izbitoare garantată. Cel mai important însă este să încerci și tu și să găsești ceea ce vi se potrivește cel mai bine amândurora.

3. Exerciții Kegel pentru el

Kegel Excersises

Exercițiile Kegel nu sunt bune doar pentru tine, ci și pentru partenerul tău. Spune-i că își poate exersa rezistența prin exerciții de stoarcere. Pe lângă faptul că îi crește rezistența, este bun și pentru potență și îi crește nivelul de control. Iar partea cea mai bună este că poate exersa oricând: la serviciu, acasă sau la plimbare!

Este important să se gândească la exercițiile de stoarcere actuale pe care ar trebui să le găsească însă mușchii potriviți. Cel mai bine este să relaxezi fesele și apoi să strângi mușchiul din jurul rectului și înainte spre penis.

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 💘 30+
  • 💘 Contact garantia
  • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
  • 💘 18+
  • 💘 Popular în România
  • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
  • 💘 40+
  • 💘 Site de întâlniri popular
  • 💘 Întâlniri cu seniori

4. Inel pentru penis

Un inel pentru penis îl poate ajuta pe partenerul tău să reziste mai mult timp și, de asemenea, poate fi mai confortabil pentru tine având în vedere că erecția devine mai puternică. În plus, există și inele pentru penis cu stimulare clitoridiană care pot crește plăcerea pentru amândoi.

5.Mai puțin doggystyle

Încearcă să limitezi doggystyle-ul pentru că este o poziție din care majoritatea bărbaților termină foarte repede, ceea ce nu este însă ciudat, deoarece este o poziție foarte sexy atât pentru femeie, cât și pentru bărbat. Dacă amândoi sunt excitați, rezultă, de asemenea, ca bărbatul să ejaculeze și mai repede având în vedere că simte și starea ta de spirit în respectivul act.

6. Tehnica de stoarcere

Antrenați-i rezistența cu tehnica de stoarcere. Aceasta presupune ca el că strângă cu degetul mare și arătătorul sub glandul de jos atunci când ajunge la punctul culminant. Acest lucru oprește ejacularea. Puteți exersa acest lucru împreună, dar îl poate exersa și singur.

7. Preludiu de lungă durată

A avea parte de o partidă de sex grozavă nu este neapărat legată direct de faptul că penisul lui să stea mai mult timp erect. Nu grăbiți preludiul și, în schimb, lăsați dorințele voastre să fie în centrul atenției. De asemenea, vă poate ajuta pe amândoi să aveți un orgasm mai profund. Sexul nu înseamnă doar penetrare, este mult mai mult decât atât! Experimentează, preludiul este ceva la care doar imaginația poate impune limite.

8. Gândește-te la altceva

Dacă încearcă să se gândească la altceva atunci când se simte prea excitat îl poate ajuta foarte mult. Asta pentru că pune puțin pe pauză excitația și poate reveni la loc pe ulmile plăcerii imediat. De exemplu, se poate gândi la lucruri plictisitoare, cum ar fi slujba lui (dacă este plictisitoare) sau la un interes pe care îl are și care nu este excitant, cum ar fi poate fotbalul.

9. Relaxează-te

Cu cât este mai tensionat, cu atât mai repede ejaculează. Încordarea are legătură cu cât de ușor este să ai un orgasm atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Tocmai de aceea este bine ca femeile să antreneze mușchii podelei pelvine și să facă exerciții de stoarcere. Așadar, asigură-te că se poate relaxa mai mult. Un masaj ca preludiu poate fi de ajuns sau folosiți poziții în care el este mai puțin tensionat. Încearcă!

10. Joacă-te cu gheață

Un factor care intensifică excitarea este căldura iar frigul o diminuează. Prin urmare, încercați să vă jucați cu gheața atunci când se excită prea tare și vedeți dacă funcționează. De asemenea, poate acționa ca un amplificator al tensiunii, deoarece poate fi destul de excitant să faci ceva nou. Dacă sunteți la duș, poți încerca să stropești apă puțin mai rece pe el atunci când atmosferă ajunge să se încingă prea tare.


Important de reținut

Dar cel mai important este să ai cinversație cu partenerul tău și să-i spui ce simți. Se poate întâmpla cu ușurință ca tu, ca femeie, să te simți dezamăgită și să nu știi cum să abordezi subiectul. Dar nu este nimic de care să îți fie rușine și este un lucru prin care trec majoritatea cuplurilor.

Vorbește cu partenerul tău, fii sinceră și spune-i ce simți. Viața sexuală este poate cea mai importantă parte a majorității cuplurilor. Chiar dacă nu crezi, partenerul tău vrea ca și tu să te bucuri de ea, dar nu poate ști cum te simți și ce trăiești dacă nu-i spui. Cu cât te vei bucura mai mult, cu atât se va bucura și el mai mult și astfel veți atinge împreună noi niveluri de plăcere pe care nici el și nici tu nu le credeai posibile.

De asemenea, luați aceste sfaturi în principal ca pe o sursă de inspirație și încercați ceea ce vă face pe amândoi să vă simțiți confortabil. Este important ca amândoi să vă simțiți confortabil pentru a vă putea bucura la maximum. În momentul în care unul nu se simte confortabil, celălalt va simți acest lucru, ceea ce afectează întreaga stare de spirit. Așadar, luați sfaturile cu un gram de sare și ajustați cantitatea pe placul vostru.