Cele Mai Bune Site-uri de Dating Pentru Bărbații Gay

Best Gay Men Dating Sites

 

Autor

Știm cu toții cât de dificilă poate fi o întâlnire. Ca adulți, avem puține alternative atunci când vine vorba de găsirea iubirii, mai ales pentru bărbații gay.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să mergi la locul de întâlnire preferat și să fii atent la un tip care verifică toate condițiile. Cere-le unor prieteni apropiați să te pună în legătură cu unul dintre prietenii lor și speră că vă veți potrivi. Pentru a-ți crește șansele de a întâlni persoane cu aceleași convingeri, înscrie-te într-un club, urmează un curs sau fă voluntariat în cadrul unui grup de activiști sau voluntari LGBTQ+.

Răspunde la telefon dacă nimic altceva nu funcționează. Deoarece majoritatea dintre noi petrecem atât de mult timp pe ecrane în zilele noastre, nu este surprinzător faptul că mulți homosexuali și persoane LGBTQ+ folosesc site-urile de întâlniri pentru a-și găsi un alt partener. Dacă te gândești să îți încerci și tu norocul, nu ești singurul.

Mai sunt încă multe de făcut pentru a face aplicațiile de dating mai incluzive, cum ar fi eliminarea hărțuirii la care sunt supuse persoanele LGBTQ în cadrul aplicațiilor de dating. Din fericire, cei care se întâlnesc astăzi au o multitudine de posibilități dincolo de cadrele heteronormative. Găsirea iubirii (sau a romantismului) este un sistem vesel și sigur pentru persoanele de toate orientările sexuale, datorită unei serii de aplicații gratuite de dating LGBTQ+ și a multor alte aplicații cu opțiuni favorabile homosexualilor.

⭐ Cele mai bune site-uri de dating pentru bărbați gay în România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
4
Academic Singles Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Cea mai bună funcție de potrivire
 • 💘 Ieftin
5
Ashley Madison Logo
 • 💘 Cel mai bun pentru conexiuni
 • 💘 Excelentă aplicație de întâlniri
 • 💘 Profiluri verificate
6
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Cel mai mare site de întâlniri pentru adulți
 • 💘 Membri verificați
 • 💘 Încercare gratuită

Grindr

Grindr

Este un clișeu, dar Grindr este aplicația de întâlniri nr. 1 pentru bărbații gay. Grindr este o aplicație de întâlniri bazată pe locație pentru persoanele LGBTQ+. Funcționează la fel ca Tinder și, exact ca Tinder, este folosită mai ales pentru întâlniri ocazionale, mai degrabă decât pentru elații serioase. Deși, este foarte posibil să găsești dragostea pe Grindr, doar nu-ți face speranțe când vei reuși să găsești o întâlnire.

Adam4Adam

Adam4Adam

Adam4Adam este un site de dating online pentru homosexuali lansat în 2003. În timp ce majoritatea membrilor săi sunt stabiliți în SUA, poți găsi un partener aproape oriunde în lume prin intermediul serviciului lor de potrivire. Site-ul de întâlniri face o treabă foarte bună în a oferi de fapt un serviciu de potrivire, mai degrabă decât să lase utilizatorii să facă swipe și să stabilească singuri întâlniri. Dacă ești în căutarea unui serviciu de întâlniri mai activ, atunci Adam4Adam ar putea fi o soluție potrivită pentru tine.

Elite Singles

EliteSingles

Printre cele mai recunoscute site-uri de dating de pe piață se numără Elite Singles. Acesta are o bază de utilizatori diversă, cu o varietate de interese, și este, de asemenea, prietenos cu LGBT. Chiar dacă nu este doar un serviciu de întâlniri pentru homosexuali, este totuși unul dintre cele mai bune locații pentru a întâlni bărbați gay. Fiecare aspect al site-ului este de cea mai bună calitate. Procesul de înscriere este amănunțit și conține un test de personalitate pentru a ajuta la împerechere.

Deoarece site-ul promovează relațiile serioase, nu este cel mai bun loc pentru a găsi întâlniri ocazionale. Deși te poți înscrie gratuit, va trebui să treci la un abonament plătit pentru a avea acces la majoritatea funcțiilor, inclusiv la posibilitatea de a comunica cu alți utilizatori. Calitatea contului este excelentă, însă majoritatea elementelor sunt disponibile doar cu un serviciu de abonament. Dacă vrei să faci lucrurile și mai simple, poți descărca versiunea cu aplicație. Elite Singles este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune site-uri de întâlniri gay din zonă.

eHarmony

eharmony

Chiar dacă eHarmony nu este exclusiv pentru homosexuali, este una dintre cele mai bune locații pentru a întâlni un bărbat singur și fierbinte care caută o relație plăcută între persoane de același sex. Site-ul, care are 29 de milioane de utilizatori activi lunar, se concentrează pe aducerea oamenilor împreună pentru întâlniri semnificative și relații de parteneriat pe termen lung.

Site-ul nu numai că arată bine, dar folosește și un motor inteligent de potrivire a compatibilităților pentru a se asigura că întâlnești persoanele potrivite în funcție de preferințele tale unice. Are o bază de utilizatori diversă în ceea ce privește vârsta și regiunea. În timpul procedurii de înregistrare, vei primi un test psihologic extins care te va ajuta să găsești persoana potrivită pentru tine.

Te poți înregistra gratuit și îți poți crea un profil, să le faci cu ochiul utilizatorilor pe care îi apreciezi, să verifici paginile de profil și să adaugi la favorit cei de care îți plac. Cu toate acestea, dacă vrei să faci un pas mai departe, trebuie să te înscrii la un abonament plătit. Vei avea acces la funcții precum să vezi cine ți-a vizitat profilul și la chat fără limite, pe lângă alte funcții. Poți folosi aplicația eHarmony pentru a vorbi cu persoana iubită în timp ce ești în mișcare.

Zoosk

Zoosk

Zoosk este un serviciu de dating bine cunoscut care ajută oamenii să găsească pe cineva pentru o întâlnire romantică, o relație pe termen lung sau o aventură de o noapte. Nu este doar o aplicație de întâlniri gay, ci încurajează și perechile heterosexuale. Zoosk este o platformă de dating foarte adaptabilă care a ajutat milioane de persoane să găsească dragostea. Folosește SmartPick, un algoritm inteligent de potrivire care te asigură că obții cele mai bune potriviri posibile.

Poți să îți creezi un profil în mod gratuit, dar pentru a contacta alți utilizatori și pentru a utiliza funcția de chat, trebuie să plătești un abonament. Cu peste 40 de milioane de conturi și cu majoritatea membrilor cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, ai toate șansele să descoperi pe cineva cu care să te distrezi, în regiunea ta. În timp ce tehnologia de căutare a perechilor este fantastică, calitatea profilurilor este ușor arhaică. În plus, funcțiile date nu sunt extrem de complete. Din fericire, cu un abonament gratuit, le puteți explora în continuare pe toate. Versiunea mobilă este mai bună decât site-ul web, deoarece are mai multe caracteristici.