Review la Site-ul de Matrimoniale 50PlusMatch

RANG
DATING SIDE
FORDELE
BESØG
50PlusMatch Logo
 • 💘 Bedst til 50+
 • 💘 Jævn kønsfordeling
 • 💘 Prisvärd tjeneste
Autor

Întâlniri discrete pentru toți

Întâlnirile online sunt adesea asociate cu generațiile tinere. Dar devine din ce în ce mai frecvent chiar și pentru generațiile mai în vârstă să încerce acest lucru în speranța de a găsi dragostea sau relații ocazionale fără conpromisuri

Dacă sunteți un romantic care caută o relație serioasă, 50PlusMatch poate fi o alegere bună pentru tine. Site-ul se concentrează pe generația puțin mai în vârstă, și anume pe cei care au peste 50 de ani. De altfel, au câteva caracteristici diferite care fac ca site-ul să iasă în evidență. Două dintre aceste caracteristici sunt faptul că poți cunoaște alți membri prin intermediul Chestionarelor și că îți poți face prieteni pe Things2share.

Site-ul de matrimoniale 50PlusMatch îți oferă, ca membru, întâlniri discrete, confortabile și serioase. Site-ul de întâlniri lucrează cu întâlniri online din 2006 și este disponibil în mai multe țări diferite. Site-ul este deținut de Matchmedia, care este, de asemenea, membru al organizației de comerț electronic Thuiswinkel.org.

Ușor de folosit

50PlusMatch s-a concentrat pe un design web simplu, ceea ce facilitează navigarea pe pagină. Chiar dacă nu ești deosebit de priceput din punct de vedere tehnic, poți găsi cu ușurință ceea ce cauți. Acest site are, de asemenea, o mulțime de informații despre companie, despre întâlnirile online în general și despre cum să vă creați un profil pe site-ul lor.

Deoarece îți oferă posibilitatea de a crea un cont gratuit, poți testa dacă site-ul de întâlniri ți se potrivește înainte de a te înscrie ca membru.

Prin vizarea membrilor cu vârsta de peste 50 de ani, este mai ușor pentru aceștia să găsească o pereche.

Acest lucru se datorează faptului că, în calitate de membru, cunoașteți deja grupa de vârstă și poți găsi mai ușor pe cineva pe aceeași lungime de undă. În calitate de membru gratuit, ai acces la unele funcționalități, dar, desigur, nu la toate. Unele dintre lucrurile pe care le poți face ca membru gratuit sunt:

 • Citești anunțurile
 • Îți creezi propriul profil
 • Încarci 10 fotografii
50PlusMatch Screenshot

Testul de personalitate este ușor

Site-ul îți propune să răspunzi la o serie de întrebări despre tine și despre viitorul tău partener. Răspunzând sincer și lăsând răspunsuri bine gândite, obțineți cele mai bune condiții pentru potrivirea perfectă.

Răspunzând la întrebările pe care le pune 50PlusMatch, ei pot crea profilul care cred că ar fi cel mai potrivit pentru tine. În acest fel, nu va trebui să îți pierzi timpul cu profiluri care nu ți se potrivesc deloc ție sau preferințelor tale. Scopul lor este ca tu să obții o potrivire cât mai bună cât mai repede posibil, care apoi, speră ei, te va conduce la cineva special.

Oferte și reduceri exclusive

50PlusMatch a dezvoltat 3 tipuri de abonamente diferite. Ca urmare, au un model care se potrivește majorității persoanelor. Poți alege îți plătești abonamentul pe lună, trimestru sau semestru.

În calitate de membru plătitor, ai acces la o serie de caracteristici pe care membrii cu conturi gratuite nu le au. Printre altele, vei avea acces la:

 • Trimiterea de mesaje personale
 • Vezi cine ți-a vizitat profilul
 • Trimiterea a unui număr nelimitat de mesaje de interes
 • Vizualizarea profilului de căutare al altor membri
 • Conversezi cu alți membri

Cele mai comune nemulțumirii despre 50PlusMatch

La fel ca multe alte site-uri de întâlniri, 50PlusMatch a primit plângeri legate de existența unor profiluri false.

Un profil fals subminează tot ceea ce 50 Plus Match încearcă să realizeze și au declarat public că nu ei sunt cei care creează profilurile false și spun că gestionează în schimb fiecare profil individual și manual. Aceștia analizează cu atenție toate profilurile.

Articole Conexe